Škola
Úvodní stránka
Školská rada
Výchovný poradce
Metodik prevence
Projekty
GDPR
Kontakty
Škola
Vedení ZŠ
Sekretariát
I. stupeň
II. stupeň
Jídelna
Družina
Asistenti
Školník
Výchovná poradkyně
Metodička prevence
Třídy
1.A
1.B
2.A
2.B
3.A
3.B
4.A
4.B
5.A
5.B
6.A
6.B
7.A
7.B
8.A
8.B
9.A
9.B
Jídelna
Provoz ŠJ
Jídelníček
Družina
Provoz ŠD
Ke stažení
Dokumenty
Logo školy
Užitečné odkazy
Strava.cz
Rezervační systém SIRS
Zápis kroužků SIRS
Fotogalerie Rajče
Turisťák
Akce
Atletický trojboj
Den se školou
Olympiáda 2025
Kalendář soutěží
Kategorie OPEN
Zahájení
Pomůcky
Platby
Metodik prevence
Metodička prevence
Bc. Sandra Lubichová
Email: sandra.lubichova@zssmrzovka.cz
Kalendář
červen 2025
po
út
st
čt
pá
so
ne
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
V příštích dnech vaříme
Pondělí 2.6.
polévka
: Vývar s bulgurem
oběd 1
: Debrecínský guláš, těstoviny, sirup, mléko, ovoce
Úterý 3.6.
polévka
: Krémová česnečka
oběd 1
: Stripsy, bramborová kaše, cizrnový salát, sirup, ochucené mléko
oběd 2
: Zeleninový salát s kuskusem a kuřecím gyrosem, sirup, ochucené mléko
Středa 4.6.
polévka
: Z červených fazolí
oběd 1
: Kuřecí paličky na zelenině, rýže, sirup, mléko, ovocný jogurt
oběd 2
: Lívance, borůvkový džem, tvaroh, sirup, mléko, ovocný jogurt
Čtvrtek 5.6.
polévka
: Vývar s fritátovými nudlemi
oběd 1
: Salát fantazie, dip, pečivo, sirup, mléko
oběd 2
: Maďarský perkelt, tarhoňa, sirup, mléko
Pátek 6.6.
polévka
: Masový krém
oběd 1
: Ryba, brambory s pažitkou, kompot, sirup, ochucené mléko
Celý jídelníček